ZVEZDIN PROBLEM: Zimska pojačanja ne mogu na CSKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN PROBLEM: Zimska pojačanja ne mogu na CSKA!

Crveno-beli imaju velike ambicije u prleaznom roku, ali...

Najveće želje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku Mirko Ivanić, Nemanja Milunović (BATE Borisov), Milan Jevtović (Rozenborg), Marko Marin i Ben (Olimpijakos) neće moći da igraju za crveno-bele u šesnaestini finala Lige Evrope protiv CSKA, ukoliko ove zime stignu na „Marakanu“, pišu Večernje novosti.

Prema propozicijama takmičenja u Ligi Evrope (član 43), fudbaleri koji su igrali za jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipu u grupnoj fazi Lige šampiona ili Ligi Evrope, ne mogu u istoj takmičarskoj sezoni da igraju za drugi tim u evrokupovima. To praktično znači da Crvena zvezda ne bi mogla da računa na njih u dvomeču protiv moskovskog CSKA (13. i 21. februar 2018), ali to ne znači da su umanjene ambicije crveno-belih u duelu sa ruskim klubom.

Crveno-belima bi prioritet u svakom slučaju bio osvajanje šampionske titule i u tom slučaju na leto bi pokušali da napadnu toliko čekani plasman u Ligu šampiona.

Od igrača koji se nalaze na vrhu liste želja, a koji bi mogli da budu u timu protiv CSKA, nalaze se štoper Dominik Dinga (Ural) i ofanzivni vezista Filip Đuričić (Sampdorija).

Prema propozicijama, Crvena zvezda do 1. februara 2018. ima pravo da prijavi najviše trojicu novih fudbalera za prolećne mečeve u Ligi Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hoće Zvezda, ali hoće i CSKA napadača iz Olimpijakosa!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017

Istovremeno, menadžer demantovao da je ruski klub zainteresovan za Boaćija..Žreb u Nionu je spojio Crvenu zvezdu i CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope, a slične puteve dva kluba bi mogla da imaju i u januarskom prelaznom roku. Oba jure napadače iz Olimpijakosa!..Crvena zvezda je odavno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.