ZVEZDI SE SVE OTVORILO: Pojačanje iz snova stiže u Ljutice Bogdana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 12:12

ZVEZDI SE SVE OTVORILO: Pojačanje iz snova stiže u Ljutice Bogdana (FOTO)

Čeka se samo raskid ugovora.

Crvena zvezda je ubedljivo osvojila šestu uzastopnu titulu i obezbedila direktan plasman u Ligu šampiona, a iz Ljutice Bogdana je već najavljeno sklapanje tima koji bi mogao da ipak bude koliko-toliko ravnopravan protivnik. Iz Ljutice Bogdana su naglasili da će tu verovatno biti i nekih povratnika, a čini se da im se ukazala prilika za makar jednog.

Benfika će tokom leta tražiti pojačlanje na pozic iji levog bek pošto će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub eventualno napustiti Aleks Grimaldi, a Mihailo Ristić nije dobijao mnogo šansi kod trenera Rodžera Šmita. Ristić je odigrao samo devet mečeva i postigao po jedan gol i asistienciju i teško da će se njegova situacija promeniti.

Portugalsak ''A Bola'' podseća da je Zvezda zainteresovana za povratak svog nekadašnjeg igrača i crveno-beli bi mogli da iskoriste ovu situaciju. U Ljutice Bogdana računaju da bi igranje Lige šampiona mogao da bude presudan adut za povratak Ristića, ali će sačekati da on raskine ugovor sa Benfikom pre nego preduzmu konkretnije korake.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.