ZVEZDA ZOVE DELIJE: Paketi karata za Ligu šampiona u slobodnoj prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 13:16

ZVEZDA ZOVE DELIJE: Paketi karata za Ligu šampiona u slobodnoj prodaji

Popust za sve koji kupuju onlajn.

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je navijače da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona Rajko Mitić, kao i onlajn putem.

Preostali kontigent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << paketa karata za Ligu šampiona je u onlajn prodaji kao i na blagajni stadiona, a svako će moći da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine.

I dalje za onlajn kupovinu paketa važe 500 dinara niže cene.

Pakete možete kupiti putem sledećeg LINKA.

Podsećamo sve crveno-bele navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska.

Klub je doneo odluku da Premijum sezonska važi i za sve evropske utakmice Zvezde tokom proleća, što je još jedan benefit, pored posebne cene za obnovu sezonske naredne tamičarske godine i drugih prednosti koje ostvarujete.

Premijum sezonsku kartu možete kupiti u Servisu za članstvo, kao i onlajn za koju važe 1,000 dinara niže cene.

Premijum sezonsku kartu možete obezbediti putem LINKA.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda: Karte za Ligu šampiona puštene u slobodnu prodaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2023

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice mogu obezbediti na blagajnama stadiona Rajko Mitić, kao i onlajn putem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.