ZVEZDA ZOVE DELIJE: Hajde da zajedno napravimo SPEKTAKL (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 17:00

ZVEZDA ZOVE DELIJE: Hajde da zajedno napravimo SPEKTAKL (VIDEO)

Tribine u bojama.

Fudbalski klub Crvena zvezda podsetio je navijače da će stadion "Marakana" biti obojena u crveno-belo u revanšu protiv Makabija iz Haife u okviru baraža za Ligu šampiona.

- Našim fudbalerima je neophodna vaša podrška kako bi preskočili poslednju prepreku na putu do Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan Zvezdanić vas podseća da će Marakana na revanšu protiv Makabija biti obojena u crveno-belo, odnosno da navijači na severu i jugu na utakmicu treba da dođu u belim majicama, a zvezdaši na istočnoj i zapadnoj tribini u crvenim. Hajde da zajedno napravimo još jedan spektakl na stadionu Rajko Mitić - piše na videu zvaničnog Instagram profila Zvezde.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Revanš između srpskog šampiona i Makabija na programu je u utorak u 21 čas, a u prvoj utakmici u Haifi, crveno-beli su izgubili sa 3:2.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 

BONUS VIDEO: Pogledajte Sofiju Milošević, suprugu Luke Jovića, u teretani
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.