ZVEZDA VEĆ OTPUTOVALA U FRANCUSKU: Ivanović upozorava na Asvel, Dobrića ne zanimaju kalkulacije!

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2023, 15:43

ZVEZDA VEĆ OTPUTOVALA U FRANCUSKU: Ivanović upozorava na Asvel, Dobrića ne zanimaju kalkulacije!

Imaće dan za pripremu. Košarkaši Crvene zvezde Meridanbet otputovali su u Francusku gde ih u petak od 21 sat očekuje utakmica 32.kola Evrolige protiv Asvela u predgrađu Liona. Trener crveno-belih Duško Ivanović već na konferenciji protiv Valensije najavio je i meč sa francuskim timom koji je pošteno namučio Zvezdu na njegovom debiju u Evroligi. – […]
The post ZVEZDA VEĆ OTPUTOVALA U FRANCUSKU: Ivanović upozorava na Asvel, Dobrića ne zanimaju kalkulacije! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRIĆ: Ne bavimo se kalkulacijama o plej-ofu Evrolige, imamo jasan cilj

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

Bek crveno-belih jasan...Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je da njegova ekipa ide u Francusku sa ciljem da pobedi Asvel...- Ne razmišljamo o kalkulacijama za TOP osam Evrolige, idemo da pobedimo svaku utakmicu. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time. Od kada smo fokusirani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Košarkaši Zvezde pobedili Asvel, ali i teoretski ostali bez šansi za Top 8

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 08:59

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Asvel u Vilerbanu 76:60 (17:19, 20:23, 19:11, 20:7) u utakmici 32. kola Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.