ZVEZDA UZ DRAMU DO POLUFINALA: Crveno-beli na dva koraka od DUPLE krune!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:57

ZVEZDA UZ DRAMU DO POLUFINALA: Crveno-beli na dva koraka od DUPLE krune!

Sjajna utakmica.

Crvena zvezda se plasirala u polufinale Kupa Srbije pobedivši Inđiju u gostima sa 1:2 (0:2). Možda i najbolja utakmica crveno-belih od dolaska Dejana Stankovića obilovala je sa pregršt šansi, a meč je obeležio najboljom partijom od dolaska na Markanu, reprezentativac Crne Gore Mirko Ivanić.

Od samog starta utakmice videla se velika želja crveno-belih, a gorepomenuti Ivanić je sjajno diktirao tempo gostujuće ekipe. Inđija je najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu imala kada je  Luka Čermelj  sjajno reagovao na centaršut Mihajla Banjca. Domaća ekipa se posle toga praktično nije videla na terenu, bili su svedok nadmoći pulena popularnog "Mistera".

Meč je praktično rešen u tri minuta. Sjajna saradnja Ivanića i El Fardu Bena krunisana je golom i asistencijom za obojicu fudbalera. Prvo je bivši član BATE Borisova u 35 minutu sjajno reagovao na centaršut najboljeg Zvezdinog igrača tokom cele sezone.  Gotovo identičan pogodak, samo sa druge strane terena videli smo u 38. minutu, a uloge su bile zamenjene, Ivanić je centrirao dok je Ben bio najbolji u skoku. Rezultat je bio 0:2 i tako se otislo na odmor.

Drugo poluvreme je proteklo u nadmoći crveno-belih, Vukanović je u 64. pogodio stativu, a onda drama! Mihailo Jovanović je u 87. minutu smanjio rezultat na 1:2 i tako uneo nervozu u crveno-bele. Međutim, iskustvo je prevagnulo, Milan Borjan i "društvo" su priveli utakmicu kraju, i tako obezbedili polufinale Kupa Srbije.

A kako je tekao meč, možete pročitati u nastavku teksta.

Kraj utakmice.

Počelo je drugo poluvreme.

Kraj prvog poluvremena.

Utakmica je počela.

INĐIJA – CRVENA ZVEZDA 1:2

(Jovanović 87 - Ivanić 35, Ben 38)

Stadion: Gradski

Sudija: Lazar Lukić

INĐIJA (4-2-3-1):

Preković – Cucin, Mihajlov, Jovanović, Čermelj – Purtić, Krasić – Bastajić, Banjac, B. Ilić – Vidić.  Klupa: Knežević, Dimitrijević, Bosančić, Marković, Dimitrov, Jovanović, Milosavljev.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2):

Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Ben, Petrović, Jovančić, Ivanić – Vukanović, Pavkov.  Klupa: Popović, Jovičić, Pankov, Boaći, Babić, Tomane i Gavrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.