ZVEZDA U ZAGREBU: Prva meč lopta za odbranu ABA prstena

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U ZAGREBU: Prva meč lopta za odbranu ABA prstena

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Zagrebu protiv Cedevite imaju prvu meč loptu za odbranu titule ABA lige, nakon što su u Hrvatsku poneli 2:0 iz mečeva na svom terenu finalne serije plej-ofa.
foto: novosti.rs
Košarkaši Crvene zvezde večeras u Zagrebu protiv Cedevite imaju prvu meč loptu za odbranu titule ABA lige, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što su u Hrvatsku poneli 2:0 iz mečeva na svom terenu finalne serije plej-ofa.
Tim Dejana Radonjića bio je ubedljiv dva dana u nizu 81:66 i 84:73, a još jednim trijumfom došao bi do trećeg trofeja zaredom na Jadranu i potvrdio totalnu dominaciju, jer je praktično celu sezonu proveo na prvom mestu.

"Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada, pokazali su veliku želju, motivaciju i karakter i u drugom poluvremenu drugog meča u Beogradu, ali mi želimo da odgovorimo. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije, što nije nimalo lako, kako bismo još jednom dali maksimum i došli do dobrog rezultata" rekao je Radonjić u najavi meča.

Crveno-beli finale igraju bez prvog organizatora igre Stefana Jovića zbog povrede, što su do sada uspeli nekako da nadoknade, ali će Cedevita u trećoj iz istog razloga biti bez dvojice plejmejkera Rajana Boutrajta i Tonija Katića.

Na klupu prvaka Hrvatske vraća se Veljko Mršić posle suspenzije, pa će imati težal zadatak kome će da poveri ulogu vođe ekipe.

Zvezda je već jednom trofej ABA lige proslavila u Zagrebu, pre dve godine baš protiv Cedevite sa 3:1 u finalnoj seriji, a pitanje je da li može sada posao da završi bez poraza?

Utakmica između Cedevite i Crvene zvezde igra se večeras od 19 sati u Domu sportova.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.