ZVEZDA U PUNOJ BRZINI: Stigla zamena za Manojlovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U PUNOJ BRZINI: Stigla zamena za Manojlovića (FOTO)

Ugovor potpisan na 2+1 godinu.

Filip Manojlović je odleteo u Španiju da potpiše ugovor sa Hetafeom, a u Crvenoj zvezdi nisu gubili vreme i već su pronašli zamenu. Klub iz Ljutice Bogdana odlučio se za iskusnog 29-godišnjeg reprezentativca Kanade Milana Borjana, piše ''Mondo''.

ZVEZDA SVE JAČA: U Ljutice Bogdana ''sletelo'' novo pojačanje (FOTO)

AMBICIJE RASTU U EVROPI: Zvezda dovela novo pojačanje! (FOTO)

Borjan će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeti dres sa brojem 82, a sa Zvezdom je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Kanadski reprezentativac je 13. pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku, a interesantno da je oženjen bivšok direktorkom marketinga FK Partizan Snežanom Filipović.

TRANSFERT : Le gardien de #CanMNT Milan Borjan (@mr_zombi) passe au club serbe @crvenazvezdafk, qui jouera la @EuropaLeague @CanadaSoccerFR pic.twitter.com/kWTBYdMj3x

— VCI (@goVCIca) July 21, 2017

Borjan ima iskustvo branjenja u šampionatu Srbije pošto je svojevremno bio član Rada i Radničkog iz Niša, a tokom karijere je bio i među stativama Ludogoreca, Sivaspora, Vasluia i Korone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.