ZVEZDA U ČIKAGU KAO KOD KUĆE

Izvor: Kurir, 19.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U ČIKAGU KAO KOD KUĆE

Posle dočeka na aerodromu fudbaleri Crvene zvezde su na treningu, održanom pod reflektorima na terenima Čikago Ilinois univerziteta (CIU), imali podršku nekoliko stotina navijača.

- Rekli ste idemo u Ameriku bez pritiska, da se nadigravamo, a ono navijači na sve strane. Nema sada "lako ćemo", moraćemo da izginemo za ove ljude - objašnjavao je rukovodstvu golman Boban Bajković.

 U društvu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kluba Vlada Lukića trening je s čuđenjem pratio i sportski direktor kluba domaćina Čikago Fajera Frenki Klopas

- On je Grk poreklom, pa zna šta je ljubav prema klubu i fanatizam, ali svakako je i njemu neobična ovakva podrška i ovoliko transparenata - prokomentarisao je Vladan Lukić.

Posle 70 minuta treninga Ratko Dostanić je ekipu poveo u hotel „W", ali pre toga na slikanje i deljenje autograma navijačima.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu, 19. maja, od 21 čas po čikaškom vremenu (četvrtak od 4 ujutru po srpskom) igra meč sa poljskom Legijom, a sutradan će biti gosti srpske dijaspore na svečanosti koju su njima u čast pripremili Srbi Čikaga, piše na sajtu Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.