Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA TV: Polaznici kampa uče paralelno sa prvotimcima (VIDEO)

Paralelno sa pripremama prvog tima Crvene zvezde na Zlatiboru, održava se i fudbalski kamp, prvi od tri planirana.

Trenutno se na ovoj sprskoj planini nalazi 30 dece koji rade sa trenerima iz omladinske škole fudbalskog kluba Crvena zvezda.
U novoj epizodi serijala Zvezda TV može se videti interesantne kadrovenjihovih treninga ali i druženje sa prvotimcima.
Takođe se može saznati i par zanimljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << informacija poput toga ko je najmlađi polaznik kampa, ali i odakle je jedan momak došao.
Polaznicima kampa su postavljena i pitanja, pa pogledajte kako je sve to izgledalo.

(Izvor: YouTube/ Crvena zvezda)
The post ZVEZDA TV: Polaznici kampa uče paralelno sa prvotimcima (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda na Zlatiboru radi i sa decom

Izvor: B92, 22.Jun.2017

Paralelno sa pripremama prvog tima, Crvena zvezda na Zlatiboru održava i prvi od tri planirana kampa...Trenutno je na ovoj sprskoj planini 30 dece koji rade sa trenerima iz Zvezdine omladinske škole...U novoj epizodi serijala Zvezda TV možete da pogledate kako izgledaju njihovi treninzi ali i druženje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.