ZVEZDA – SPISAK ZA LIGU EVROPE: Registrovana trojica novajlija

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA – SPISAK ZA LIGU EVROPE: Registrovana trojica novajlija

Kada se saberu igrači koji su bili registrovani od samog početka kvalifikacija, Crvena zvezda je do sada računala na čak 40 igrača u ovom evrospkom pohodu, ali se tim u međuvremenu u potpunosti iskristalisao

Crvena zvezda je na adresu UEFA poslala spisak licenciranih igrača na koje računa u grupnoj fazi Lige Evrope. Vladan Milojević računa na ukupno 27 prvotimaca, među kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nalaze i novopečeni prvotimci Nenad Krstičić, Filip Bainović i Nemanja Supić.

Od ukupno 27 igrača na takozvanoj B listi se nalazi trojica mladih nada srpskog vicešampiona Luka Ilić, Luka Adžić i Dejan Joveljić. Poslednji među njima je danas prekomandovan u prvi tim nakon odlaska Vanje Vučićevića u Borac, a sada mu se otvara mogućnost da možda zabeleži i evropski minut.

.

Crveno-beli u prvom kolu 14. septembra dočekuju BATE Borisov na stadionu Rajko Mitić, dok prvi meč na strani igraju u Kelnu 28. septembra.

Zvezdina lista za Ligu Evrope:

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Milan Borjan.

Defanzivci: Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić.

Vezisti: Branko Jovičić, Damijen le Talek, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Filip Bainović, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo.

Napadači: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Aleksandar Pešić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA NJIH RAČUNAJU ‘VEČITI’: Ovo su fudbaleri koje su Zvezda i Partizan registrovali za Ligu Evrope (SPISKOVI)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017

Crvena zvezda i Partizan za nešto manje od dve nedelje počinju takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope. Zvezdu očekuje duel protiv BATE Borisova na stadionu „Rajko Mitić“, dok Partizan gostuje Jang Bojsu, a poznato je na koje fudbalere računaju Vladan Milojević i Miroslav Đukić za nastupe...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.