ZVEZDA SE SELI U PIONIR: Nove informacije pred nastavak ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 19:43

ZVEZDA SE SELI U "PIONIR": Nove informacije pred nastavak ABA lige!

Objavljenu na sajtu ABA lige...

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova goruju Monaku u meču 28. kola Evrolige i pokušaće da prekiunu seriju od tri uzastopnaza u elitnom evropskom takmičenju.

To im neće biti lako jer će ponovo igrati u oslabljenom sastavu, bez Teodosića, Topića, ali i Davidovca...

Kako god, od igrača Crvene zvezde se očekuje da pruže što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moguće snažniji otpor favorizovanom domaćinu, a večeras ćemo videti kako će sve to izgledati.

Tri dana posle duela sa Monakom, Zvezdu očekuje meč 22. kola ABA lige protiv Krke u Beogradu, ali ne u ''Štark areni''.

Na zvaničnom sajtu ABA lige objavljeno je da će se meč između Crvene zvezde i Krke igrati u nedelju od 19 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', popularnom ''Pioniru''.

Po svemu sudeći, razlog su dva koncerta Leksington benda, koji će se održati 8. i 9. marta u našoj najvećoj dvorani, pa će Zvezda 10. marta igrati u ''Pioniru'', ali od meča sa Makabijem u 29. kolu Evrolige sledi novi povratak u Arenu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.