ZVEZDA SE OPROSTILA OD GUDURIĆA: Reprezentativac Srbije potpisao za Fener u rekordnom transferu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SE OPROSTILA OD GUDURIĆA: Reprezentativac Srbije potpisao za Fener u rekordnom transferu (FOTO)

Marko Gudurić potpisao je u petak četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom Evrope Fenerbahčeom.

Na ime ovog transfera, klub sa Malog Kalemegdana će prihodovati poovo rekordno obeštećenje od milion evra, uz 20 posto procenta od ukupne sume narednog transfera Gudurića iz Istanbula.
Marko je u Beograd stigao 2012. godine kao vrlo talentovan košarkaš iz rodnog Priboja. Još tokom takmičarske 2012/2013 godine povremeno je kao član mlađih selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde, priključivan prvom timu crveno-belih, dok je standardno nastupao za seniorski tim FMP-a.
U prvi tim Crvene zvezde definitivno je priključen tokom leta 2015.godine (pošto je osvojio titulu prvaka Evrope sa reprezentacijom Srbije za igrače do 20 godina, gde je bio i igrač šampionata) i za dve sezone osvojio je duplu i triplu krunu sa crveno-belima.  U prethodnom periodu, nametnuo se kao jedan od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu u celoj Evropi, što je potvrđivao i odličnim igrama u Evroligi tokom dve sezone.
– KK Crvena zvezda mts želi puno sreće i uspeha Marku Guduriću u dresu novog kluba Fenerbahčea – stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.
KK Crvena zvezda mts želi mnogo sreće i uspeha Marku u nastavku karijere! ⚪️#HvalaGudura #Zvezdas #kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/C2WJ6WWHgJ
— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) July 14, 2017

The post ZVEZDA SE OPROSTILA OD GUDURIĆA: Reprezentativac Srbije potpisao za Fener u rekordnom transferu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović poslao poruku navijačima Fenera: Gudurić je talentovan, sjajan, volećete ga...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2017

„Dajte mu malo vremena i volećete ga“, poručio je za Eurohups novi član Sakramenta..Tamo gde je stao Bogdan Bogdanović, trebalo bi da nastavi Marko Gudurić! Bivši bek Partizana je krenuo put NBA lige, ali je Željko Obradović ekspresno reagovao i od Crvene zvezde kupio Gudurića za 1.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.