ZVEZDA PUNI BUDŽET: Evo koliko su crveno-beli ZARADILI posle remija sa Napolijem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PUNI BUDŽET: Evo koliko su crveno-beli ZARADILI posle remija sa Napolijem! (FOTO)

Šampion Srbije osvojio prvi bod u evropskoj eliti.

Uprkos "nuli" na startu takmičenja u Ligi šampiona, Crvena zvezda je značajno popunila budžet već posle prvog kola elitnog takmičenja. Naime, kao što se zna, prema propozicijama svaka pobeda se nagrađuje s 2.700.000 evra, a remi sa 900.000 evra, pa je ovakav rezultat u meču protiv Napolija srpskom prvaku doneo pozitivnu finansijsku injekciju.

TRI DANA PRED DERBI: Kladionice se izjasnile ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FAVORIT u 158. okršaju Partizana i Zvezde

BACALI SE NA GLAVU: Hrvati oduševljeni fudbalerima Zvezde, pohvale pljušte na sve strane (FOTO)

PROMENIO PLOČU: Po povratku u Italiju Anćeloti osuo PALJBU po Zvezdi! (FOTO)

Podsetimo, remijem protiv Salcburga i zahvaljujući samom plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona Zvezda je već zaradila zagarantovanih 15.250.000 evropskih novčanica, dok se procenjuje da će od prodaje ulaznica za mečeve zaraditi 3.500.000 evra.

Priliku da uveća finansijski konto, Zvezda ima 3. oktobra u gradu svetlosti kada gostuje prebogatom Pari Sen Žermenu (18.55) koji je na premijeri poražen na Enfildu, dok u trećem kolu crveno-beli idu na megdan slavnom Liverpulu (24. oktobra, 21).

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARIŽANI IZVREĐALI PROVOKATORA ŠAĆIRIJA: Komentar navijača o NJEGOVOM dolasku na Marakanu je POKIDAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018

Liverpul na stadionu "Rajko Mitić" gostuje 6. novembra...Fudbaleri Liverpula savladali su PSŽ u prvom kolu Lige šampiona, ali su meč na Enfildu, osim pet golova, obeležili navijači Svetaca...TRI DANA PRED DERBI: Kladionice se izjasnile ko je FAVORIT u 158. okršaju Partizana i Zvezde..BACALI SE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.