ZVEZDA PROTUTNJALA PAZAROM: Dobra uvertira pred Ludogorec

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 15:44

ZVEZDA PROTUTNJALA PAZAROM: Dobra uvertira pred Ludogorec

Sjajna igra crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na gostovanju Novom Pazaru u 11. kolu Superlige Srbije rezultatom 4:0 (3:0). Strelci na meču su bili Dragović, Katai, Sanogo i Dioni.

U prvom poluvremenu viđena je totalna dominacija Crvene zvezde. Jedva da su gosti prelazili polovinu terena. Prvi gol postignut je već u trećem minutu. Dragović je posle centaršuta Kange i asistencije Dionija lagano poslao loptu glavom u nebranjeni deo mreže. Ovo je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodak u dresu Zvezde za štopera.

Moglo bi se reći da je pitanje pobednika već rešeno u 14. minutu. Katai je fenomenalno izveo slobodan udarac i povećao prednost gostiju iz Beograda. U 20. minutu je možda viđen i najlepši trenutak na ovom meču. Sanogo je sa nekih 25 metara raspalio po lopti I pogodio gornji desni ugao gola za ubedljivih 0:3. Do kraja poluvremena nije viđeno mnogo uzbuđenja. Crvena zvezda je kontrolisala tempo. Jedina situacija vredna pomena koja se desila pred golom gostiju jeste šansa Ratkovića kada je njegov šut izblokiran.

Na početku drugog poluvremena Stanković je napravio dve izmene. U igru su ušli Stanić i Živković. U prvih 15. minuta nastavka nije bilo većih uzbuđenja. Prva prilika je bila tek u 60 minutu meča kada je Kangin udarac odlično odbranio golman Vujanac. U 66. minutu je dosuđen penal za goste. Odgovornost je preuzeo Dioni, ali je njegov udarac zaustavio golman domaćih. Međutim, sudija Lukić je ponovio kazneni udarac zbog ranijeg izlaska sa gol linije golmana Novog Pazara. Iz drugog pokušaja Francuz je bio precizan i povećao vođstvo Crvene zvezde. Do kraja utakmice Kanga i Falko su imali prilike, ali se golman Vujanac istakao i sprečio ubedljiviji poraz.

Crvena zvezda je ovim trijumfom osvojila svoj 23 bod i prišla Partizanu na 2 boda.

Ova utakmica će biti odlična uvertira crveno-belima pred utakmicu u četvrtak. Kada gostuju Ludogorecu u Razgradu u okviru drugog kola Lige Evrope.

Crvena zvezda u mečevima protiv današnjeg protivnika ima šest uzastopnih pobeda. Poslednji trijumf Pazar je ostvario 2015. kada je bilo 2:1.

Za ove sastave su se opredelili Kolašinac i Stanković.

NOVI PAZAR: Vujanac, Vlajković, Delimeđac, Kojčić, Islamović S, Ratković,Aganspahić, Pavišić,Lončar,Nikčević, Islamović A

CRVENA ZVEZDA: Popović- Gobeljić, Eraković, Dragović,Rodić- Sanogo, Kanga- Falko, Ivanić, Katai-Dioni

Tekstualni prenos možete pratiti u nastavku. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.