ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN U MAJSTORICI: Crveno-beli na krilima navijača do pobede koja ih vodi u finale i borbu za Evroligu (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 06.Apr.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN U MAJSTORICI: Crveno-beli na krilima navijača do pobede koja ih vodi u finale i borbu za Evroligu (KURIR TV)

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Partizan u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige 84:63 (21:13, 23:15, 20:13, 20:22) i rezultatom 2:1 u seriji plasirali se u finale.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PESMA DELIJA GRMI ISPRED PIONIRA: Navijači Crvene zvezde zagrevaju se za odlučujući večiti derbi (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 06.Apr.2019

Košarkaši Crvene zvezde imaće veliku podršku sa tribina u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige sa Partizanom.

Nastavak na Kurir...

PLEJ-OF ABA LIGE: Zvezda DEMONTIRALA Partizan u PAKLU Pionira i rezervisala kartu za finale! (UŽIVO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019

Rapsodija crveno-belih...Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige pošto su u trećem odlučujućem meču polufinala plej-ofa savladali Partizan sa 84:63 (21:13, 23:15, 20:13, 20:22) i sa 2:1 u seriji obezbedili borbu za pehar regionalnoig takmičenja. Izabranici Milana Tomića bili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.