ZVEZDA POZAJMILA, PA ŠTA?  Vučić o večitima: Plati bre porez, a ne da ti država bude poslednja rupa na svirali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 12:54

"ZVEZDA POZAJMILA, PA ŠTA?" Vučić o večitima: Plati bre porez, a ne da ti država bude poslednja rupa na svirali!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pohvalio potez FK Crvena zvezda koja je platila porez i istakao da klubovi moraju da izmiruju svoju obavezu prema državi.

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas sportskim klubovima, ali i svim ostalima, da izmire svoje poreske dugove prema državi, jer se i od tog novca grade putevi i izdvaja za sve ostalo.

- Što se tiče Zvezde i Partizana, čestitam košarkašima Patizana na plasmanu u  najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osam u Evropi. Što se tiče dugova, nadam se da, kada se završi sezona, da će da plate svoje dugove državi Srbiji. To se posebno odnosi na fudbalski klub Partizan koji duguje ogroman novac državi Srbiji. Mi smo im juče dodatno dali novac da bi mogli da igraju u Evropi bilo koje takmičenje. Crvena zvezda stoji mnogo bolje finansijski - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara koliko duguju Partizan i Zvezda državi za porez.

Pozdravio je, kako je rekao, odgovoran odnos FK Crvena Zvezda prema dugovima.

- KK Zvezda je na oko milion i po poreskog duga, ali KK Partizan je na sedam miliona poreskog duga. FK Patizan je na 17 miliona dospelog poreskog duga, što je užas, a Crvena Zvezda je platila 7,3 milona evra - istakao je Vučić.

Kazao je da sada sluša kako je, eto, Zvezda kao izmirila svoj dug, ali da je u stvari pozajmica novac, ali da je za njega i državu to potpuno nevažno od koga su pozajmili novac, već da su izmirili porez državi.

- Bitno je da je drzava dobila svoje pare. Zvezda pozajmila, pa šta... - dodao je Vučić.

- Plati bre porez, a ne da ti država bude poslednja rupa na svirali - poručio je predsednik Vučić i dodao da je to obaveza svih u zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.