ZVEZDA PLETE MREŽU: Na leto stiže centar oblakoder koji postiže 15.2 poena po meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 15:18

ZVEZDA PLETE MREŽU: Na leto stiže centar oblakoder koji postiže 15.2 poena po meču

U fantastičnoj je formi visoka 'petica' Mege.

Crvena zvezda je od prošlog leta dovela 13 novih košarkaša u svoj tim, spisku praktično nema kraja, a već se spremaju i poslovi za narednu sezonu. Jedno od imena na listi realnih želja je Uroš Plavšić, centar Mege koji dominira u dresu beogradskog kluba u ABA ligi.

Plavšić je visok 217 centimetra, a u Megi prosečno za 24.3 minuta na parketu postiže 15.2 poena uz 7.2 skoka. To ga čini najkorisnijim članom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastava u kom nastupa.

Ideja je da se Plavšić doda Luki Mitroviću i Džoelu Bolomboju na poziciji centra, pre svega jer je viši od njih dvojice i doneo bi novu dimenziju pod košem, prenosi Maxbetsport.

Fredi Gilespi i Majk Tobi će gotovo izvesno napustiti Mali Kalemegdan tokom leta, a prvi čovek kluba Nebojša Čović nedavno je pričao o interesovanju za neke košarkaše Mege.

Pored Uroša Plavšića, Zvezda stremi i ka Nikoli Đurišiću (20) iz istog kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.