ZVEZDA OBORILA SVE GRANICE: Vest koja će svakako ODUŠEVITI Delije, a tiče se ogromnih ulaganja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA OBORILA SVE GRANICE: Vest koja će svakako ODUŠEVITI Delije, a tiče se ogromnih ulaganja (FOTO)

Sjajne vesti.

Uprava Crvene zvezde oborila je sve rekorde kada je u pitanju renoviranje Marakane. Prema informacijama koj je preneo "Srpski Telegraf", čelni ljudi iz Ljutice Bogdana potrošili su 10 miliona i 250 hiljada evra za obnovu uređenje najvećeg srpskog stadiona.

Investicije u prethodnoj godini iznosile su oko dva miliona miliona evra, dok je ove sezone potrošeno duplo više - Četiri miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i četristo hiljada evropskih novčanica. Proed samog renoviranja, Zvezda je započela i velike projekte gde su krenuli sa izgradnjom "Mediko bloka", pomoćnih terena, teretane, a jedna od najvećih investicija je i ulaganje u trening-kamp i omladinski pogon, pošto crveno-beli žele da ojačaju svoj omladinski pogon.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.