ZVEZDA NAVIJAČIMA PREDSTAVILA POJAČANJE IZ ČIKAGO BULSA: Ovo su najbolji potezi mladog centra iz prethodnih sezona! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jul.2023, 16:11

ZVEZDA NAVIJAČIMA PREDSTAVILA POJAČANJE IZ ČIKAGO BULSA: Ovo su najbolji potezi mladog centra iz prethodnih sezona! (VIDEO)

Crnogorac će na Malom Kalemegdanu nositi dres sa brojem 11! Crnogorski centar i bivši igrač Čikago Bulsa Marko Simonović, nedavno je pojačao Crvenu zvezdu! Simonović koji ima 23 godine potpisao je u  dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Visok je 213 centimetara i težak 110 kilograma, a podjednako uspešno može da igra na pozicijama krilnog centra i ... Read more
The post ZVEZDA NAVIJAČIMA PREDSTAVILA POJAČANJE IZ ČIKAGO BULSA: Ovo su najbolji potezi mladog centra iz prethodnih sezona! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MVP FINALA DOŠAO U CRVENU ZVEZDU: Neočekivano pojačanje na Malom Kalemegdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 13:20

Potpisao je trogodišnji ugovor...Brazilski reprezentativac i dosadašnji član šampiona Nemačke Ulma, Jago Dos Santos Mateus novi je član Crvene zvezde. Dos Santos ima 24 godine i igra na poziciji plejmejkera, visok je 175 centimetara i odlukuje ga velika brzina, energija na terenu, i odličan pregled...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.