ZVEZDA NA ŠPANSKOJ TURNEJI: Sferopulos razmišlja samo o Valensiji - Moramo da budemo fokusirani

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 15:01

ZVEZDA NA "ŠPANSKOJ TURNEJI": Sferopulos razmišlja samo o Valensiji - "Moramo da budemo fokusirani"

Crveno-beli na teškim gostovanjima.

Košarkaše Crvene zvezde očekuje "dupli program" u Španiji, a trener tima Janis Sferopulos svestan je težine ovih izazova u Evroligi.

Crveno-beli prvo gostuju Valensiji (sreda, 20:30), a potom i Baskoniji (petak, 20:30).

- Imamo duplo kolo u Španiji, ali fokusiramo se na prvu utakmicu. Igramo protiv Valensije koji se bore snažno. Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tešku utakmicu - rekao je Sferopulos.

Otkrio je šta je potrebno za pobedu.

- Sa naše strane moraćemo da budemo koncentrisani. Da igramo pametno ofanzivno i defanzivno i da iskoristimo sve što ‘pročitamo‘ u napadu i da zaustavimo sve ono što oni budu radili u napadu kako bismo imali šansu da pobedimo - zaključio je Sferopulos.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92.net na treningu Zvezde: Jago pravi Brazilac, Šabaz "namestio" ruku VIDEO

Izvor: B92, 05.Dec.2023

Košarkaši Crvene zvezde su odradili poslednji trening pred put u Španiju, gde ih očekuje duplo program u Evroligi...Crveno-beli prvo gostuju Valensiji u sredu, 6. decembra, a potom putuju u Vitoriju, gde ih dva dana kasnije očekuje duel sa Baskonijom...Zvezda je trenutno na četiri pobede i sedam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.