ZVEZDA JURI LŠ NA KRILIMA NAJMLAĐIH NAVIJAČA: Crveno-beli doneli sjajnu odluku, i protiv Šerifa će biti dece na tribinama!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2021, 15:31

ZVEZDA JURI LŠ NA KRILIMA NAJMLAĐIH NAVIJAČA: Crveno-beli doneli sjajnu odluku, i protiv Šerifa će biti dece na tribinama!

Crvena zvezda će se sastati sa moldavskim Šerifom u okviru trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje na stadionu ‘Rajko Mitić’. Crveno-beli su omogućili svim mališanima da ponovo bodre svoj voljeni klub u borbi za Ligu šampiona. Crvena zvezda poziva sve dečake i devojčice iz osnovnih škola, kao i škola sporta, koje su prisustvovale na […]
The post ZVEZDA JURI LŠ NA KRILIMA NAJMLAĐIH NAVIJAČA: Crveno-beli doneli sjajnu odluku, i protiv Šerifa će biti dece na tribinama! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTIV KAIRATA SU BILA TALIJA I NAJVEĆA PODRŠKA: Zvezda zove DECU na meč protiv Šerifa!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2021

Crvena zvezda će se sastati sa moldavskim Šerifom u okviru trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje na stadionu "Rajko Mitić", a klub je omogućio svim mališanima da ponovo bodre svoj voljeni klub u borbi za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

ZNA SE KO SUDI ZVEZDI: Ima bogato međunarodno iskustvo!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2021, 12:02

UEFA delegirala sudiju za utakmicu Crvena zvezda-Šerif. Crvena zvezda će u sredu 04. 08. od 21 čas odigrati susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa. Tu utakmicu sudiće Ovidijo Hacegan.  Najveću pažnju medija Hacegan je privukao kada je bio deo sudijskog tima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.