ZVEZDA JE JEDNOM NOGOM VEĆ U FINALU KUPA: Poluvreme je bilo dovoljno crveno-beli dobiju Čuku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JE JEDNOM NOGOM VEĆ U FINALU KUPA: Poluvreme je bilo dovoljno crveno-beli dobiju Čuku (VIDEO)

Jednom nogom je Crvena zvezda u finalu Kupa Srbije! Crveno-beli savladali su u prvom polufinalnom meču Čukarički 4:1, i posle pet godina u završnici nacionalnog kupa najavili borbu za trofej.

Bilo je jasno već u prvom poluvremenu da će igrači Miodraga Božovića rešiti pitanje pobednika, a sa četiri gola u gostima zadovoljno mogu da čekaju revanš, koji se igra za nedelju dana.

ČUKARIČKI - CRVENA >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ZVEZDA 1:4

(Jovanović 41 - Le Talek 12, Boaći 19, 39, Plavšić 33)

ČUKARIČKI: Petrić, Jovanović, Đurić, Lagator, Bogosavac, Srnić, Obradović, Bojić, Kajević (od 46. Jevtić), Jovanović (od 64. Radonjić), Ožegović.

Klupa: Pajović, Jevtić, Matić, Kopitović, Radonjić, Milojević, Radić.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong (od 69. Poletanović), Luković, Anđelković (od 69. Ristić), Le Talek, Donald, Srnić, Kanga (od 75. Adžić), Plavšić, Boaći.

Klupa: Kahriman, Ruiz, Milijaš, Adžić, Ristić, Sikimić, Poletanović.

Koliko je u prvom poluvremenu bilo zanimljivo i puno golova, toliko je drugo bilo dosadno.

Povratak Dušana Anđelkovića osetio se znatno u igri crveno-belih, a trener aktuelnog šampiona Srbije Božović na ovom meču je u startnoj dao prednost Srniću umesto Džonu Ruizu. Dobro je delovala Zvezda, ali Nenad Lalatović će imati štošta da zameri svojim fudbalerima, jer su priredili možda i najlošiju partiju od kako je mladi trener preuzeo ekipu.

U uvodnim minutima su igrači Čukaričkog tražili od Milorada Mažića da pokaže na belu tačku posle gužve, nakon što je Kajeviću izblokiran šut.



To je u suštini bilo sve od domaćina u prvom delu igre, jer od 12. minuta Zvezda lako izlazi na kraj sa protivnikom.

Tada je Kanga je izveo korner, lopta je izbačena do Anđelkovića, koji je sjajno centrirao do Le Taleka, a ovaj glavom glavom zatresao mrežu.



Usledilo je potom nekoliko opasnih prilika preko Plavšića i Srnića, ali se u 19. minutu upisao Boaći, kog je pred samim golom dobro uposlio Petković.



Čukarički nije imao odgovor, a pokušaji dugim loptama ka Obradoviću i Ožegoviću nisu urdili plodom, naprotiv.

Već u 33. minutu Zvezda stiže do velikih 3:0. Posle odličnog šuta Donalda koji je odbranio Petrić, dobili su crveno-beli korner, nakon kog je Plavšić uputio šut, a igrač Čukaričkog skrenuo pravac lopte pravo u mrežu.



Na naredni gol se nije dugo čekalo - posle prodora je Plavšić centrirao, ali ju je zaustavio Lagator taman da je pokupi Boaći i plasira u mrežu.



Svega dva minuta kasnije matiran je i Manojlović, u čemu je uspeo Saša Jovanović posle Ožegovivećve dobre lopte, pošto je usnula Zvezdina odbrana kiksnula.



Zamalo da vidimo i peti gol u prvih 45 minuta, jer je u samoj završnici Kanga pogodio stativu.



U nastavku je Čuka dosta bolje izgledala, već nakon nekoliko sekundi Jevtić je mogao da smanji rezultat, ali mu je Manojlović odlično odbranio. Imao je posla Zvezdin golman još u par navrata, ali već na pola sata do kraja meča su izostale prilike, pogotovo jer je Zvezdi odgovarao rezultat, i čekala eventualnu kontru.

Revanš na stadionu "Rajko Mitić" igraće se 10. maja.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KUP SRBIJE: Sjajno poluvreme Crvene zvezde za velki korak ka finalu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017

U prvom meču polufinala Kupa Srbije Crvena zvezda je kao gost savladala Čukarički 4:1 (4:1) i napravila veliki korak ka finalu koje bi 27. maja trebalo da se igra u Novom Sadu.. . Crveno-beli marširaju ka finalu Kupa. Posle nove goleade na Banovom Brdu, ruku na srce u prvih 45 minuta, Crvena zvezda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.