ZVEZDA: Iste cene, ali manji kontigent ulaznica

Izvor: Mondo, 21.Feb.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Iste cene, ali manji kontigent ulaznica

Duel Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja označen kao "izuzetno visokog rizika". Delije pozivaju da se dođe u majicama sa likom Marka Ivkovića - "Jagode".

Foto: MN Press

Kao i u prethodnim utakmicama Evrolige koje su košarkaši Crvene zvezde Telekom igrali u dvorani Aleksandar Nikolić, i u četvrtak protiv Galatasaraja (19 časova) očekuju se pune tribine.

Prodaja ulaznica počeće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sredu u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, ali crveno-beli navode da je oivaj duel označen kao utakmica "izuzetno visokog rizika" i da će se zbog toga u prodaji naći "mali kontigent karata".

Cene će biti iste kao i za prethodne utakmice:

tribine 1.300 dinara, parter 4 i B 2.000, bela loža 2.500, plava loža 3.000, loža 3.500, počasna mesta 10.000 i počasna mesta (bočna strana) 5.000.

"KK Crvena zveza Telekom još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani da ne bacaju nikakve predmete u teren, niti da sede na prolazima, jer je klub zaključno sa novom kaznom platio Evroligi 28.500 evra", dodaje se u saopštenju crveno-belih.

Povodom ove utakmice oglasili su se i "najvatreniji" navijači Crvene zvezde, Delije, koji pozivaju sve koji budu došli na utakmicu da obuku majice sa likom Marka Ivkovića - "Jagode", mladića koji je u novembru 2014. ubijen ispred dvorane u Istanbulu, pred utakmicu Galatasaraj  - Crvena zvezda.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.