Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA IDE NA SVE ILI NIŠTA: Crveno beli pukovnici ili pokojnici (VIDEO)

O ozbiljnosti uprave Zvezde da se plasira u neko evropsko takmičenje možda bolje od svega govore informacije sa ruskog portala “Sovsport”.
Guelor Kanga meta je Crvene zvezde i velika želja trenera Miodraga Božovića. Ofanzivni vezista Rostova, ekipe koja je ove sezone zauzela drugo mesto u šampionatu Rusije, premišlja se između ove dve ekipe. Rostov mu nudi novi ugovor, ali Kanga je, prema pisanju ruskog portala, blizu dolaska u Beograd, i to ne samo zbog Miodraga Božovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Naime, kako pišu Rusi, Crvena zvezda Kangi nudi bolje uslove od ruskog tima!
PREPREKA MANJE: U Zvezdi ga čekaju raširenih ruku, ali… (VIDEO)

Kad se uzme u obzir to da je Crvena zvezda u poprilično nelagodnoj finansijskoj situaciji, nije teško zaključiti da tim srpskog šampiona ide bukvalno na sve ili ništa, jer je teško poverovati da Zvezda, u slučaju da ostane bez plasmana u neko evropsko takmičenje, može finansijski da izdrži finansijske obaveze na koje se obavezala.
Ostaje nam da sačekamo Kanginu odluku.

(Youtube/Srpski Fudbal)
ZVEZDA PREDSTAVILA FIBELA: Istorija Zvezde je impresivna!
The post ZVEZDA IDE NA SVE ILI NIŠTA: Crveno beli pukovnici ili pokojnici (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda Kangi nudi više od Rostova! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016

Obećavajući signali za srpskog šampiona iz Rusije....Stručni štab Crvene zvezde ga vidi kao kapitalno pojačanje, navijači čekaju rasplet. I nadaju se da će vezista iz Gabona Gelor Kanga parafirati ugovor sa srpskim šampionom...Član ruskog šampiona Rostova bio je centralna tema na nedavnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.