Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega?

Iz Valjeva je stigla vest koja bi mogla da obraduje uprave Crvene zvezde i Partizana, ali i otpočne trku večitih za vredno pojačanje.

Dileme više nema. Metalac i Petar Rakićević su se rastali. Mladi plejmejker je slobodan igrač, a zainteresovanih klubova ima. Prednjače večiti rivali Crvena zvezda i Partizan. Potvrdu da je Petar Rakićević slobodan igrač dao je prvi čovek Metalca Duško Đukanović, rođeni brat nekadašnjeg predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kluba doktora Boška.
– Deo dugovanja vraćen je kroz davanje ispisnice trojici igrača – Petru Rakićeviću, Dušanu Kutlešiću i Nikoli Kočoviću. To nije zanemarljivo. Dobili smo i neke pogodnosti kada su u pitanju prevoz i ishrana igrača, ali ne bih o detaljima. Jednostavno, prinuđeni smo da u trenutku u kojem se nalazimo prihvatamo opcije koje su za nas najpovoljnije. Verujem da će ovaj tim imati podršku valjevske publike i svakog čoveka kojem je stalo do kluba – rekao je Duško Đukanović za Sportski žurnal.
‘PAKAO’ ZA VEČITE: Zvezda pet, a Partizan četiri utakmice za manje od 15 dana
Sada se postavlja pitanje koga će pojačati Petar Rakićević. Crvena zvezda i Partizan već godinu dana prate mladog plejmejkera. Partizan je tokom leta želeo da ga dovede, ali pošto je igrač bio pod ugovorom nije bilo novca da se plati obeštećenje “poskocima”. Sada je čini se u prednosti Crvena zvezda, ne samo zbog Evrolige, već i situacije u kojoj je crveno-belima potreban plejmejker, dok se Partizan na toj poziciji “pokrio”. Ipak, trka počine, a važnu ulogu u odluci gde će talentovani plejmejker nastaviti karijeru ima i njegov menadžer Aleksandar Rašković.
The post ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević…

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016

Petar Rakićević postao je slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Metalcom, a sada se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru, da li u Zvezdi ili Partizanu…. . Ako je verovati portalu Kolubarske.rs onda će talentovani plejmejker obući crveno-beli dres. Naime, Metalac je u poslednji čas...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.