ZVEZDA DOBIJA 25 MILIONA: Ali pita se i Dinamo Zagreb!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 14:07

ZVEZDA DOBIJA 25 MILIONA: Ali pita se i Dinamo Zagreb!

Sve je moguće...

Novi - stari šampion Srbije Crvena zvezda imaće priliku da dobije veći startni prihod iz Lige šampiona, čak do 25.000.000 evra, ali je potrebno da ih posluži sreća.

Crveno-beli su izborili direktno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona i imaće mirno leto u kom će se spremati i gledati rivale u kvalifikacijama.

Mečeve nekih od mogućih budućih rivala će pomnije pratiti u "Ljutice Bogdana" pošto u zavisnosti od određenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultata će biti na dodatnom finansijskom dobitku. Čekaju se ispadanja Galatasaraja, Dinamo Zagreba, Brage, PSV-a i potencijalno Ludogoreca. Eliminacija svakog od tih klubova je ubaciti još 1.137.000 evra u kasu Zvezde, piše "Sportski žurnal".

Ukoliko se gledaju desetogodišnji rezultat u evropskim takmičenjima, crveno-beli imaju su impresivniji od četiri učesnika Lige šampiona. Konkretno, Lansa, Union Berlina, Njukasla i Real Sosijedada. S tim u vezi, zagarantovani bonus od 5.685.000 evra. Kad se to pridoda na početnih 15.640.000 evra, dolazi se do cifre od 21.325.000 evra.

Klimave su šanse da se Crvena zvezda zadrži na 21.325.000 evra startnog prihod. Realno je da se dopišu još 3.411.000, možda i 4.548.000, a nerealno sve više od toga.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Vuleta
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.