ZVEZDA DEMOLIRALA MZT: Crveno-beli se prošetali kroz Skoplje

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA DEMOLIRALA MZT: Crveno-beli se prošetali kroz Skoplje

Košarkaši Crvene zvezde savladali su MZT (92:58) u meču 17. kola regionalne ABA lige, koji je igran u Skoplju Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su večeras pobedili MZT u Skoplju sa 92:58, u 17. kolu ABA lige.Zvezdu je do 14. pobede predvodio Ognjen Dobrić sa 23 poena, dok je 13 postigao Tejlor Ročesti.Pročitajte još: Radičević u Gran KanarijiCrveno-beli su ponovo drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 14/3 i imaju pobedu manje od Budućnosti, a jednu više od Cedevite.MZT je ubedljivo poslednji sa tri pobede i 14 poraza.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ALIMPPIJEVIĆ POSLE POBEDE U SKOPLJU: Ne osvrćemo se za sobom, Olimpijakos, Partizan...

Izvor: Kurir, 22.Jan.2018

Košarkaši Crvene zvezde savladalisu MZT (92:58) u 17. kolu regionalne ABA lige, a trener Dušan Alimpijević je istakao da se pred naredne obaveze nema potrebe osvrtati na zbivanja u Skoplju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.