ZVEZDA DEMOLIRALA KRKU: Crveno-beli slavili sa +53!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 21:15

ZVEZDA DEMOLIRALA KRKU: Crveno-beli slavili sa +53!

Nastavlja se ABA liga...

Košarkaši Crvene zvezd savladali su Krku u "Beogradskoj areni", u okviru 22. kola ABA lige. Rezultat je na kraju iznosio 110:57.

Samo u prva tri-četiri minuta je Krka donekle uspevala da parira crveno-belima, ali kada je Zvezda pojačala odbranu gosti su postali potpuno nemoćni u napadu i razlika u korist domaćeg tima je počela da konstantno raste iz minuta u minut.

Već do kraja prve četvrtine Zvezda je imala 22 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednosti, bilo je 31:9, a u drugom kvartalu je bilo i tridesetak poena razlike u korist crveno-belih.

Jago je najraspoloženiji za igru, uz 7 poena ima i sedam asistencija i tri skoka, a najefikasniji je Luka Mitrović sa 12 poena (6/6 za dva), koga prati Smart sa 10.

Na poluvremenu je Zvezda vodila sa 56:27, a ni nastavak meča nije doneo ništa novo. Crveno-beli su nastavili da uvećavaju razliku, a na dva i po minuta do kraja su vodili sa ''plus 46'' - 100:54.

Ubrzo je razlika prešla i ''plus 50'', Jago je ponovo imao bravurozne asistencije i atmosfera na tribinama je u tim trenucima zahvaljujući Brazilcu bila ''zagrejana''.

Međutim, kad kažemo da nije sve bilo idealno, to se odnosi na partiju Majka Tobija koji je meč završio bez poena, šutirao je 0/3 za tri poena, imao je četiri skoka, uz indeks minus 2, pa je bio vidno ljut na sebe kada je izlazio iz igre sredinom poslednje četvrtine.

Na kraju, Smart sa 24 poena najefikasniji u Zvezdi, Luka Mitrović je imao 19 (9/9 iz igre), a Jago 20 poena, sedam skokova i 12 asistencija.

Kod gostiju Macura i Cerkvenik po 9 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.