Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BOLJA OD ZVIJEZDE: Sjajni tandem Jović-Vijeira i Mbođ ‘penal-ekspres’ (FOTO)

Dan posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, rezervisti Crvene zvezde odigrali su prijateljski meč protiv Zvijezde 09 iz Bijeljine.

Na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je slavila protiv prijatelja iz Republike Srpske rezultatom 2:1, iako je meč počeo loše po domaćina.
Izlazak na teren #fkcz pic.twitter.com/mfUpZ8EIBu
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 23, 2015
Mamadu Mbođ izgleda da je uživao previše u slavlju posle pobede u Nišu, pa je već u uvodnim minutama meča napravio prekršaj za jedanaesterac iz kog su gosti poveli.
Međutim, uspeli su, rezervisti i igrači koji nikako da se ustale u prvoj postavi kod Miodraga Božovića da preokrenu rezultat.
Prvo je Luka Jović u 29. minutu doneo izjednačenje crveno-belima u 29. minutu, da bi u 68. uz dosta sreće i autogolom Boljanovića posle šuta Uga Vijeire Crvena zvezda došla do pobede.
ZVEZDA: Supić – Cvetković, Mbođ, Rendulić, Anđelković – Ahčin (57. Adžić) – Vered (57. N. Jovanović), Plavšić, Gavrić – Vijeira (69. Ristić), Jović.
The post ZVEZDA BOLJA OD ZVIJEZDE: Sjajni tandem Jović-Vijeira i Mbođ ‘penal-ekspres’ (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda OPET pobedila!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2015

Samo dan posle derbija u Nišu, ekipa Crvene zvezde odigrala još jedan meč, ovoga puta prijateljskog karaktera, na pomoćnom terenu ''Marakane''...Naravno, u današnjem meču su priliku da zaigraju dobili Zvezdini rezervisti, koji nisu nastupili, ili su imali manju minutažu na gostovanju Radničkom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.