Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BEZ TRENERA I PARA: Savić više nije trener crveno-belih, ukupan dug kluba je 30 miliona!

Problemi u Sportskom društvu Crvena zvezda se nastavljaju, klub je napustio trener prvog tima Dejan Savić, a kako je otkrio predsednik vaterpolo kluba Viktor Jelenić, račun kluba je već 23 dana u blokadi i sve selekcije su izbačene sa bazena na Dorćolu.

Dejan Savić više nije trener vaterpolista Crvene zvezde. Ovaj već sada trofejni stručnjak, koji sa crveno-belima ima osvojenu titulu prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrope, kao i u domaćem prvenstvu i kupu, napustio je mesto trenera prvog tima.
Predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je da ne želi da kuka nad svojom sudbinom, ali da je finansijska situacija u klubu dovela do toga da nijedna selekcija tima nema gde da trenira.
- Želimo da izvestimo javnost o dešavanjima u klubu, a ne da plačemo i kukamo nad našom sudbinom. Izbačeni smo sa Dorćola i već smo oko 23 dana u blokadi zbog puštenih menica koje su pustili SC Milan Gale Muškatirović i 11. april, s tim što smo već uspeli da isplatimo dugovanja prema centru na Dorćolu – izjavio je Jelenić.
Predsednik kluba se pita da li je sve ovo novi udar na Crvenu zvezdu, kao kada je klub zbog sličnih razloga bio ugašen.
- Mi samo tražimo mesto da treniramo, da imamo normalne uslove, gde deca mogu da se razvijaju, a i da prvi tim tenira na nivou. Nikome ne smetamo, ne zauzimamo javna preduzeća, već smo privatnim sredstvima podigli balon i od toga nismo pravili sprektakl i zvali nekoga da otvara, kao što je u Srbiji slučaj…. Kako da se sve to tumači? Da li je to udar na Zvezdu? Jel neko želi da nas dovede u situaciju kao pre osam, devet godina kada su nas zatvorili? – sumnjičav je Jelenić.
Ipak, zahvaljuje se premijeru Aleksandru Vučiću, koji je uz klub u ovim teškim danima.
- Borićemo se… I želim retkima da se zahvalim koji podržavaju Crvenu zvezdu u ovim trenucima, a posebno premijeru Aleksandru Vučiću, čoveku koji zna da poštuje i ceni prave vrednosti – istakao je Viktor Jelenić.
The post ZVEZDA BEZ TRENERA I PARA: Savić više nije trener crveno-belih, ukupan dug kluba je 30 miliona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.