ZVEZDA: Almond plaća ceh

Izvor: Mondo, 20.Okt.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Almond plaća ceh

Iskusni američki "svingmen" u petak protiv Igokee je najverovatnije odigrao poslednju utakmicu u crveno-belom dresu.

Bek-krilo Moris Almond (27 godina, 198 cm) nalazi se pred otkazom u Crvenoj zvezdi Diva!

Ova nezvanična informacija sa Malog Kalemegdana nije iznenađujuća, ako se zna da crveno-beli sa skorom 1-4 dele poslednje mesto na tabeli ABA lige, a da Almond u poslednja dva kola, za ukupno 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minuta, nije postigao ni poen.

Šok-terapija u vidu smene trenera imala je samo kratkoročan efekat. U Pioniru je savladana Olimpija, nakon čega su usledili porazi od Cedevite i Igokee. Almond snosi direktnu odgovornost za gubitak utakmice u Zagrebu, jer u samom finišu nije iskoristio priliku da sa linije slobodnih bacanja izjednači rezultat.

Almond je letos doveden kao igrač sa NBA iskustvom iz Jute i Vašingtona, dok je u Evropi nastupao za Real Madrid, Skavolini i ukrajinski Čerkasi.

Njegov odlazak, makar u prvo vreme, značiće povratak u 12 najboljih Andreje Milutinovića, koji je još za vreme priprema izgubio status prvotimca.

Vest o verovatnom prekidu saradnje sa Almondom prvi je objavio specijalizovani košarkaški portal MVP.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda otpustila Almonda?

Izvor: Press, 20.Okt.2012

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučila je da raskine ugovor sa Amerikancem Morisom Almondom, prenosi portal mvp.rs...Nakon Real Madrida, pa potom Skavolinija i Čerkasija Almond ni među crveno-belima nije uspeo da napravi zapaženu evropsku karijeru...Prema nezvaničnim informacijama, Almonda će...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.