ZVANIČNO: Nikola Jovanović u Trentu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Nikola Jovanović u Trentu (FOTO)

Nova stanica u karijeri.

Nikola Jovanović novi je košarkaš Trenta, objavio je italijanski klub. Mladi centar provešće u ekipi, koja će se takmičiti u "C" grupi Evrokupa zajedno sa beogradskim Partizanom, narednih godinu dana kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde.

SLUČAJ JANKOVIĆ: Ovaj čovek biće PERSONA NON GRATA u Zvezdi (FOTO)

ODLUČNIJI NEGO IKAD: Vanja SPREMAN da pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta zna (FOTO)

Jovanovic firma con l'Aquila Basket Trento https://t.co/MF6PSe2vK7

— Basket Magazine (@BasketMagazine) August 16, 2018

Jovanović ima 24 godine i visok je 211 santimetara. Pre dolaska u Crvenu zvezdu Grand Rapids Drajv i Vestčester Nikse. Protekle sezone je na 16 mečeva u Evroligi prosečno beležio 3,6 poena i 2,8 skokova, dok je ABA ligi imao prosek od 4,6 poena i 2,7 uhvaćenih lopti po meču.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Košarkaš Zvezde u Seriji A! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018

"Crveno-beli" ostali bez centra...Košarkaš Crvene Zvezde Nikola Jovanović je otišao u italijanski Trento na jednogodišnju pozajmicu...O ovome se spekulisao nekoliko dana, a sada je postalo i zvanično da će dvadesetčetvorogodišnji centar provesti narednu sezonu na ’"Čizmi"...We're getting...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.