ZVANIČNO: Crvena zvezda se oprostila od Aleksandra Pešića, a reči su vrlo emotivne

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 12:36

ZVANIČNO: Crvena zvezda se oprostila od Aleksandra Pešića, a reči su vrlo emotivne

Klub će zaraditi više od milion evra.

Srpski napadač Aleksandar Pešić napustio je Crvenu zvezdu posle samo godinu dana, potvrdio je srpski šampion.

Pešić je drugi put na Marakanu stigao prošlog leta, osvojio je duplu krunu, ali je u međuvremenu došlo do očekivanog odlaska - u Ferencvaroš, o čemu smo već pisali.

Crvena zvezda i Aleksandar Pešić se posle vrlo uspešne godine rastaju. Pešić se vratio u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roku 2022. godine. U dva mandata je upisao 101 nastup za naš klub i 50 puta se našao na listi strelaca. Šiljo, srećno u nastavku karijere - stoji u saopštenju Zvezde.

Pešić je sa Zvezdom imao ugovor do leta 2025. godine, a crveno-beli će na ime obeštećenja od strane mađarskog kluba dobiti 1,2 miliona evra.

Crvena zvezda i Aleksandar Pešić se posle vrlo uspešne godine rastaju. Pešić se vratio u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku 2022. godine. U dva mandata je upisao 101 nastup za naš klub i 50 puta se našao na listi strelaca. Šiljo, srećno u nastavku karijere!

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/JkUKGFuXtj

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 16, 2023

U Zvezdu stigao je pre godinu dana za 800.000 evra i na 40 mečeva u svim takmičenjima dao je 16 golova uz deset asistencija. Bio je to njegov drugi mandat u klubu sa "Marakane", pošto je branio boje srpskog šampiona u sezoni 2017/18.

Pomenućemo i to da je Zvezda tokom dana sporazumno raskinula ugovor i sa Veljkom Nikolićem, dok je Telegrafu potvrđeno i da Marko Rakonjac neće ostati na Marakani.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofia Balbi, supruga Luisa Suareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.