Izvor: Piplmetar.rs, 08.Sep.2023, 18:30

ZVANIČNO -Bom!

Na kraju prvog dana u tekućoj nedelji, Crvena zvezda je ozvaničila još jedno veliko pojačanje,samo nekoliko sati pošto je predstavila i svog novog defanzivca Nasera Đigu. 
Srpski šampion je angažovao reprezentativca Južne Koreje, veznog fudbalera Hvan In-Boma koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.
Prema medijskim najavama, on će biti najskuplje pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvene zvezde u istoriji, jer se na njegov transfer mora izdvojiti 5.000.000 evra na ime obeštećenja Olimpijakosu.
“Radi se o fudbaleru rođenom 20. septembra 1996. godine koji je za reprezentaciju Južne Koreje odigrao 45 utakmica uz pet golova.

Nakon što je godinama bio jedan od najboljih fudbalera u šampionatu Južne Koreje, pre četiri sezone se otisnuo u Evropu i potpisao za Rubin iz Kazanja za koji je na 38 utakmica postigao šest golova.

Usledio je transfer u Olimpijakos, iz koga i dolazi u naš klub, gde je na 40 mečeva postigao pet pogodaka. Pokriva poziciju centralnog veznog fudbalera“, saopšteno je večeras na klupskom sajtu Crvene zvezde.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.