ZVANIČNO: Barak Bahar novi trener Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 13:34

ZVANIČNO: Barak Bahar novi trener Crvene zvezde!

Poznato i trajanje ugovora...

Beogradska Crvena zvezda je danas sa zadovoljstvom obavestila javnost da je novi trener trofejnog beogradskog kluba postao izraelski stručnjak Barak Bahar, koji je parafirao trogodišnji ugovor.

Prethodnih nedelja se to najavljivalo, ali nikako nije stizala zvanična potvrda iz Ljutice Bogdana. Sve do ovog momenta.

Crvena zvezda se oglasila zvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela.

Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa. 

Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal - stoji u saopštenju crveno-belih.

Podsećamo, Zvezda je u četvrtak, takođe saopštenjem, obavestila javnost da Miloš Milojević više neče biti trener posle finala Kupa Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.