ŽELJA MU JE DA ZAIGRA ZA CRVENU ZVEZDU: Fudbaler odlazi iz Milana, stvari su se promenile

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 21:15

ŽELJA MU JE DA ZAIGRA ZA CRVENU ZVEZDU: Fudbaler odlazi iz Milana, stvari su se promenile

Bio je miljenik trenera, ali to više nije slučaj.

Bosanskohercegovački reprezentatvac Rade Krunić nalazi se na izlaznim vratima italijanskog Milana.

On je godinama jedan od miljenika trenera Stefana Piolija, ali izgleda da je došlo neko novo vreme kada je ovaj igrač u pitanju.

Sedmostruki šampion Evrope spreman je da ga pusti već u januaru i to najverovatnije u Fenerbahče. U tom klubu već se nalaze momci sa ovih prostora Edin Džeko i Dušan Tadić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milan bi na ime obeštećenja dobio četiri miliona evra, a Krunić ugovor sa godišnjom zaradom od tri i po miliona evra.

Popularni 'De Krujne' je u Milan stigao 2019. godine iz Empolija za sumu od 8.600.000 evra. Pre toga je nastupao za Empoli, kao i za srpske klubove Donji Srem i Borac iz Čačka.

Podsetimo, univerzalac je više puta istakao da mu je želja da zaigra za Crvenu zvezdu, međutim do tog transfera sigurno neće doći barem još neko vreme. Ako i ikad.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.