ŽELJA DOČEKUJE ZVEZDU

Izvor: NTV.rs, 07.Feb.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJA DOČEKUJE ZVEZDU

Rukometaši Železničara u nedelju 9. februara dočekuju ekipu Crvene zvezde u 16. kolu ARKUS lige. Pozicija na tabeli niškom timu daje ulogu favorit u ovom susretu, ali iz Želje porukuju da ona nije merilo kvaliteta.
Meč protiv Crvene zvezde, rukometaši Železničara iskoristiće da se iskupe za neočekivani poraz od Šamota u prethodnom kolu. Niška ekipa trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Beograđani poslednjepasirani, ipak više puta do sada se pokazalo da je domaći šampionat neizvestan i da svako može pobediti svakog.
Trener Želje podsetio je da nikome nije pošlo za rukom da ove sezone odnese bodove iz Niša i da je njegov tim zabeležio sve pobede na domaćem terenu, te da nema razloga taj niz prekidati.
U prvom susretu u Beogradu Crveno-beli slavili su rezultatom 24:22. Duel u hali Čair zakazan je za nedelju 9. februar od 18 sati, a ulaz je slobodan.
 
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Memić: Maksimalan pristup protiv kvalitetnog Obilića

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2020

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da njegova ekipa mora najozbiljnije da shvati predstojeći meč protiv Obilića u Beogradu, u okviru 16. kola Arkus lige. “Biće teško i neizvesno, a problem nam pravi skraćena rotacija. Alibija nema, u ekipi je 16 igrača i tu smo na ispitu....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.