ZBOG OVOGA NIJE ŽELEO U ZVEZDU: Ivanovićeva velika želja OTKRILA GLAVNI RAZLOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 08:52

ZBOG OVOGA NIJE ŽELEO U ZVEZDU: Ivanovićeva velika želja OTKRILA GLAVNI RAZLOG!

Potcenio crveno-bele?

Prema informacijama pozudanog grčkog portala"SDNA" Tornike Šengelija je prihvatio ponudu Panatinaikosa i odlučio da karijeru nastavi u Atini, a da bi se transfer realizovao čeka se potvrda od njegovog sadašnjeg kluba Virtusa iz Bolonje.

Crvena zvezda je danas zvanično odustala od gruzijskog krilnog centra, a Panatinaikos namerava da to iskoristi i novom treneru Erginu Atamanu dovede i deseto pojačanje ovog leta.

Ipak, iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krilni centar ima ugovor sa Virtusom na još godinu dana, tako da će poslednju reč dati klub iz Bolonje.

Šengelija ima 31 godinu, a prošle sezone imao je prosek od 9.4 poena, tri skoka i 3.1 asistencije po meču u Evroligi.

Gruzijac je pre Virtusa igrao za Baskoniju i CSKA iz Moskve, a u dresu tima iz Vitorije bio je uvršten u idealnu petorku Evrolige 2018. godine.

Grci navode da je glavni razlog Šengelijine odluke da umesto Zvezde izabere Panatinaikos veća mogućnost da sa "zelenima" igra na Fajnal-foru Evrolige i napadne trofej namenjen najboljem timu u Evropi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon što je „odjavio“ Crvenu zvezdu, Šengelija prihvatio ponudu Panatinaikosa, pita se Virtus

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

U Crvenoj zvezdi su baš bili uporni da dovedu Tornikea Šengeliju, međutim, Gruzin iz političkih ubeđenja nije želeo da dođe u Srbiju. Dokazani krilni centar spreman je da prihvati ponudu atinskog velikana i preseli se u Grčku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.