Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠIO U PORTORIKU: Posle Francuske Zvezdin buntovnik na egzotičnom odredištu

Nedavno smo pisali da je iskusni centar koji je nedavno bio i član Crvene zvezde dobio otkaz u Gravlenau, a nakon kratke epizode u Francuskoj Elton Braun se seli čak u Portoriko u ekipu Indios de Mahagez.

Košarkaš koji je najavljivan kao veliko pojačanje crveno-belih nije opravdao ta očekivanja, a na kraju je došlo i do burnog rastanka prilikom kojeg je bilo optužbi sa obe strane.
Nije prvi put da američki centar igra u prvoj ligi Portorika pošto je sada već davne 2007. godine tamo zarađivao za život, a u međuvremenu je branio boje Trabzona, Bamberga, Hapoel Holona…
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Svetski putnik Elton Braun: Od Makabija, preko Zvezde, pa sve do Portorika! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2015

Robusni američki centar je za nepunih 10 godina profesionalne karijere promenio čak 14 različitih klubova, a po drugi put „hleb“ će zarađivati na Karibima..Sećate li se Eltona Brauna? Igrao je u Grčkoj, Španiji, Nemačkoj i velikom Makabiju, a kada je 2012. stigao u Crvenu zvezdu iz turskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.