ZASTOJ U PREGOVORIMA: Maksimović TRAŽI PREVIŠE za transfer u Romu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 16:07

ZASTOJ U PREGOVORIMA: Maksimović TRAŽI PREVIŠE za transfer u Romu?

Poznata i suma...

Do sada se činilo da je dolazak Nikole Maksimovića u Romu samo pitanje dana, međutim italijanski mediji u subotu donose informaciju da posao i ne ide tako glatko.

Nime, realnija je šansa da Maksimović dres Vučice obuče u januaru, a kao razlog trenutnih "zahlađenih odnosa" navodno je novac.

Portal "Sportmediaset" tvrdi da je Srbin tražio 1,5 miliona evra godišnju platu.

Maksimović je slobodan igrač otkako je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio slobodne papire od Đenove, a podsetimo i to da se pominjao kao potencijalno špojačanje Crvene zvezde čiji sportski direktor Mitar Mrkela je potvrdio da je razgovora bilo.

Iskusni defanzivac je crveno-beli dres nosio u sezoni 2012/13, da bi se zatim preselio u redove Torina. Igrao je još za Napoli i Spartak Moskvu na pozajmici, a od 2021. je u Đenovi. Za Srbiju je odigrao 25 utakmica.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.