ZAŠTO SE FINALE KUPA IGRA NA MARAKANI? Čukarički pristao zbog dva fudbalera Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 13:09

ZAŠTO SE FINALE KUPA IGRA NA MARAKANI? Čukarički pristao zbog dva fudbalera Crvene zvezde

Vladimir Matijašević razjasnio situaciju.

Crvena zvezda i Čukarički igraće u četvrtak za trofej Kupa Srbije.

Sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević objasnio je zbog čega je Čukaripčki pristao da se meč za trofej igra na stadionu “Rajko Mitić”, a ne da se žrebom odredi domaćinstvo.

- Koja je razlika da li se igra na stadionu Zvezde ili Čukaričkog? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na Marakani će biti 30-40 hiljada ljudi, a na Banovom brdu tri do četiri hiljade Zvezdinih navijača. Naših nema, doći će možda 500-1.000. Igrali smo mnoge utakmice, pa ništa. Pristali smo iz dva razloga da igramo na Marakani. Jedan je da bude dobra atmosfera i da se pošalje lepa slika. Drugi razlog su razgovori oko Radovana Pankova koji će ostati kod nas u budućnosti i Vladimira Lučića koji će se vratiti kod nas ako ne ostane u Zvezdi. Tu su oni nama izašli u susret. Nismo sigurno to zbog zarade odlučili – objasnio je Matijašević u intervjuu za Telegraf.

Meč finala Kupa Srbije je na programu u četvrtak u 21 čas.

Crveno-beli se bore za 27. trofej kupa, a crno-beli za drugi pehar najmasovnijeg takmičenja u svojim vitrinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.