ZAPALILA SVE: Ruska zavodnica sa bivšim napadačem ZVEZDE u bioskopu! Evo šta joj UŽASNO smeta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 18:17

ZAPALILA SVE: Ruska zavodnica sa bivšim napadačem ZVEZDE u bioskopu! Evo šta joj UŽASNO smeta (FOTO)

Podsećanje na objavu koja je srušila Instagram.

Prelepa navijačica fudbalskog kluba Orenburga iz Rusije u kom je do prošle godine igrao srpski napadač Đorđe Despotović, Julija Saveljeva, izbacila je fotografiju na Instagram nakon gledanja filma u bioskopu. Ona se tad pre filma fotografisala sa bivšim napadačem Crvene zvezde.

Julija je na svom Instagram profilu napisala da definitivno voli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ide u bioskop.

A post shared by 🐾Juliya Savel'eva🐾 (@jusav95)

Zatim je dodala da joj užasno smeta kada joj fotografije budu neuspešne.

Napadač je inače nastavio da pruža odlične partije i po prelasku u Rubin, a one nisu prošle nezapaženo, kao nagrada za to stigao je poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Pogledajte još njenih fotografija:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.