ŽAO MI JE ZBOG DRUGOG GOLA... Omri Glazer ipak SREĆAN posle meča u Mančesteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 23:27

"ŽAO MI JE ZBOG DRUGOG GOLA..." Omri Glazer ipak SREĆAN posle meča u Mančesteru

Bio je odličan.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija rezultatom 3:1 na Etihadu.

I pored primljena tri gola i kiksa kod drugog pogotka, najbolji igrač gostiju bio je Omri Glazer, čuvar mreže iz Izraela.

- Ne znam koliko sam imao odbrana. Žao mi je zbog drugog gola, morao sam bolje, ali sa druge strane sam srećan brojem odbrana. Igrali smo protiv neverovatne ekipe koja stvara mnogo šansi. Dali smo više od 100%. Možda smo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvući bolji rezultat pošto smo vodili, ali i ovo je dobro - rekao je Glazer posle meča.

Sledi još teških mečeva...

- Prvi cilj nam je da se vratimo posle poraza u ligi. Znamo šta je Siti, ali smo srećni što možemo da pokažemo kvalitet. Zaustavili smo Halanda, ali morali smo i ostale - rekao je Glazer.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAGOVIĆ BI MENJAO GOL HALANDA ZA POBEDU: Srećan je zbog određenih stvari, najavio i Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023

Dobro je igrala Zvezda...Crvena zvezda je poražena u Engleskoj od strane Mančester sitija u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Rezultat je bio 3:1...Posle meča je pričao Aleksandar Dragović, kapiten Zvezde...- Nisam zadovoljan što smo izgubili. Bravo za momke, borili smo se. Šteta što smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Energija koju je Pariz čekao!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023, 21:30

Fudbaleri Pari Sen Žermena startovali su pobedom u Ligi šampiona, pošto su na svom „Parku prinčeva“ pobedili Borusiju Dortmund rezultatom 2:0. . Strelci za PSŽ bili su Kilijan Mbape iz penala i Ašraf Hakimi, a Luis Enrike nije krio oduševljenje ni posle meča, a ni posle drugog gola.. Posle...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.