Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAHUKTAVA SE ZVEZDA: Radonjićeva četa jedva izašla na kraj sa Izraelcima (VIDEO)

Crvena zvezda je ostvarila novu pobedu u pripremnom periodu, ovog puta na Kritu protiv Hapoel Tel Aviva rezultatom 67:59.

Košarkaši Crvene zvezde imali su ozbiljnu evroligašku proveru danas na Kritu protiv Hapoel Tel Aviva, ekipe koja je u većem delu meča bila ravnopravan rival sa srpskim šampionom.
Izabranici Dejana Radonjića su u gubili posle pvih 10 minuta sa četiri poena razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (15:19), ali su na poluvremenu bili u egalu i samo na ‘minus jedan’.
Ni treća deonica nije promenila stvari, već su se crveno-beli i Izraelci koje sada predvodi Tarens Kinzi pratili međusobno.
(Youtube/Crvena Zvezda We are back)
Hapoel je pred ulazak u poslednjih 10 minuta imao dva poena prednosti, ali je serija Zvezde uspela konačno da slomi otpor Izraelaca i da u jednom momentu dođe i na maksimalnih 13 poena prednosti.
Na kraju je razlika svedena na osam, za koliko je Zvezda bila i bolja kada se sve sabere. Najviše se istakao Milko Bjelica sa svojim 21 poenom i to je ono što najviše raduje navijače crveno-belih.
The post ZAHUKTAVA SE ZVEZDA: Radonjićeva četa jedva izašla na kraj sa Izraelcima (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.