Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADOVOLJAN PROVERAMA: Božović o formi, suđenju i novajlijama

Crvena zvezda danas je odigrala dve generalne probe protiv Urala i Kubanja i imala je polovičan učinak.

– Dve generalne probe koje smo danas imali su se pokazale kao dobre. Namerno smo čekali poslednji dan da odigramo duele sa tako jakim rivalima. Još uvek nismo 100 odsto spremni, ali trudimo se da održavamo svežinu i mislim da ćemo do plej-ofa uđi u idealnu formu. Imali smo očajno suđenje u oba današnja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meča, tako da se ne obazirem mnogo na rezultat. Bitan je način na koji smo se zalagali, a zalaganje je bilo na dobrom nivou – izjavio je posle utakmice Miodrag Božović.
Strateg crveno-belih se osvrnuo i na novajlije u timu, koje će kako kaže, biti prava pojačanja za Zvezdu.
– Babunski se ozbiljno nameće za prvi tim, kao i Plavšić i Ristić. Nemam dilemu ko će započeti narednog vikenda. Edsonu je potrebno još vremena da stekne kondiciju, ali mislim da smo doveli dobrog igrača. Le Talek praktično može da trči neograničeno dugo i vrlo brzo će i on biti potpuno spreman – rekao je Božović.
Crvena zvezda prvu utakmicu prolećnog dela sezone igraće u subotu protiv Mladosti iz Lučana.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko se najviše nametnuo Božoviću za prvi tim?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 00:54

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadovoljan vidjenim tokom priprema i dodao da nema dilemu ko će od igrača početi prvu utakmicu u nastavku sezone...Zvezda je danas odigrala dve utakmice na pripremama na Kipru, prvo je izgubila od Urala sa 1:2, a potom je bila bolja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.