ZA 3 MINUTA DO 3 BODA: Zvezda savladala TSC, Pavkov ponovo heroj crveno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 16:39

ZA 3 MINUTA DO 3 BODA: Zvezda savladala TSC, Pavkov ponovo heroj crveno-belih

Velika borba u Senti pripala aktuelnom šampionu Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC  sa 3:1 (0:0) u 25. kolu Superlige Srbije. Posle uspavanke u prvom poluvremenu, videli smo čak četiri pogotka uz dva crvena kartona u nastavku susreta na stadionu u Senti. Junak trijumfa crveno-belih ponovo je bio Milan Pavkov. Visoki napadač je u igru ušao u drugom poluvremenu i postigao dva gola.

Nezanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo poluvreme proteklo je u borbi na sredini terena. Mladen Krstajić je taktički odlično pripremio današnji meč, nekadašnji selektor Srbije "umrtvio" je igru ne dozvolivši crveno-belima brze napade po bokovima. Mogli su domaći da stignu do vođstva u 16. minutu. Banjac je izveo udarac iz ugla, Tomanović je glavom gađao u desni ugao, na njegovu nesreću, Gajić je bez komplikovanja raščistio opasnost sa metar od gol linije. Zvezda nije uspela da stvori pravu priliku, a jedino vredno pomena je udarac Veljka Nikolića iz 37. minuta. Mladi vezista je šutirao sa 20-tak metara, a Filipović je atraktivnom paradom loptu poslao u korner.

Uskoro opširnije...

Кангаааа!!! ⚽️⚽️🔴⚪️ pic.twitter.com/NVVEIxWqzl

— Red Star Belgrade (@RSBForum) March 3, 2021

Гооооооооол!!! Милан Павков за 0:1! ⚽️🔴⚪️ pic.twitter.com/QX4knwgaZN

— Red Star Belgrade (@RSBForum) March 3, 2021

Očekuje se velika borba i taktičko nadmudrivanje nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Srbije Dejana Stankovića i pomenutog Mladena Krstajića.

Mladi treneri izveli su sledeće sastave za duel u Senti.

TSC: Filipović - Petković, Damjanović, Babić, N. Petrović - Stanojev, Tomanović, Banjac, Zec - Lukić, Đakovac.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić -  Sanogo, Nj. Petrović -  Nikolić, Ivanić, Katai - Ben.

Na klupi su: Popović, Odada, Pavkov, Kanga, Pavkov, Gavrić, Srnić, Gobeljić, Vukanović, Krstović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.