Vukoičić blizu kormila MZT-a

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić blizu kormila MZT-a

Vlada Vukoičić je najozbiljniji kandidat za preuzimanje šefa stručnog štaba MZT-a. Već duže vreme naš mladi stručnjak se vezuje za ekipu is Skoplja, pregovori su u završnoj fazi i realno je očekivati da saradnja uskoro bude ozvaničena.
(FOTO: N. Negovanović)
Prema informacijama iz Makedonije, pominje se još nekoliko trenera. Ali, bivši strateg Crvene zvezde je najbliži kormilu.
MZT je odlično odradio debitantsku sezonu u ABA, okitio se i titulom u domaćem šampionatu i sada želi korak više, a Vukoičića u klubu vide kao najveću garanciju uspeha.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vujošević i Radonjić na seminaru Evrolige

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2013, 12:21

Duško Vujošević i Dejan Radonjić od nedelje do utorka će biti u Barseloni.. (FOTO: N. Negovanović). Najtrofejniji strateg u istoriji Partizana i mladi stručnjak Crvene zvezde u nedelju putuju u Kataloniju gde će učestvovati na Evroliginom tradicionalnom seminaru na kojem treneri i sudije elitnog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.