Vukoičić: Različita lica Cibone ove sezone

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Različita lica Cibone ove sezone

Trener košarkaša Vlada Vukoičić rekao je danas pred utakmicu sa Cibonom u 23. kolu Jadranske lige da je hrvatski klub ove sezone pokazao mnogo različitih lica.

Ne bavimo se sistemom takmičenja, idemo na pobede do kraja - Vlada Vukoičić

 

Košarkaši Crvene zvezde dočekuje Cibonu sutra u 17.00 sati u hali "Pionir".

 

"Cibona nije direktno ugrožena, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se nalazi na samo jednu pobedu od poslednjeg mesta. Oni će pokušati da u ovakvim utakmicama gde nisu favoriti, da rasterećeno jure bodove na koje možda i nisu računali", rekao je Vukoičić na konferenciji za novinare i dodao da se tokom sezone u zagrebačkom klubu dešavalo mnogo čudnih stvari.

 

"Oni su sigurno računali da će biti u igri za fajnal-for, ali se tokom sezone dešavalo mnogo čudnih stvari i turbulencija. Napustili ih je u međuvremenu sedam igrača, a njih šest neće biti tu, koji su igrali prvu utakmicu protiv nas. Teško je reći da li su bolji, ali će doći motivisani i mi imamo mnogo razloga da budemo oprezni".

 

Trener Zvezde je dodao da Amerikanac Majk Skot neće igrati protiv Cibone da se ne bi pogoršao povredu leđa.

 

"Skot bi teoretski mogao da igra, ali nećemo da rizikujemo, zbog njegove specifične povrede leđa da ga ne bismo izgubili u nastavku sezone. To će biti hendikep, ali ćemo i bez njega pokušati da spremimo ekipu", rekao je Vukoičić.

 

On je rekao da je do kraja regularnog dela sezone u Jadranskoj ligi veliki ulog, a malo utakmica.

 

"Sam je finiš, svesni smo da svako ima svoje ambicije. Veliki je ulog i niko ne želi kiks. Previše se potencira da smo mi obezbedili fajnal-for, međutim, mi to nismo uradili i idemo utakmicu po utakmicu", rekao je trener Zvezde.

 

Vukoičić je istakao da on i njegovi košarkaši ne žele da se bave time po kojem sistemu će se ekipe iz regionalnog takmičenja plasirati u Evroligu.

 

"Ne bavimo se time, klub čeka konačnu odluku i kakav god sistem bio moji košarkaši i ja u svakoj utakmici idemo na pobedu, što ne znači da ćemo u svakoj i trijumfovati", rekao je Vukoičić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA: Pola za F4, pola za opstanak

Izvor: B92, 01.Mar.2013

Košarkaši Crvene zvezde Telekom imaće još jednu priliku da pretekne Igokeu na čelu tabele ABA lige...'Crveno-beli' na svom parketu u okviru 23. kola u subotu dočekati Cibonu, tim koji želi da obezbedi opstanak u prvenstvu...Klub sa Malog Kalemegdana finiš ABA lige dočekuje sa puno samopouzdanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.