Vukoičić: Oprezno protiv Solnoka

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Oprezno protiv Solnoka

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da crveno–bele očekuje težak posao protiv Solnoka, iako je mađarski tim trenutno poslednjeplasirani na tabeli Jadranske lige.
Imali smo kratak rok za pripremu ovog meča, a Solnok je pokazao da nije slaba ekipa bez obzira na činjenicu da su trenutno poslednji na tabeli. Iskazali su ogroman motiv, a iz te velike želje napravili su određene rezultate, pa ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << treba zaboraviti da su na svom terenu savladali Cibonu i Partizan. Za nas je to dovoljno upozorenje da igramo maksimalno oprezno i vrlo koncentrisano – rekao je Vukoičić za klupski sajt.
U prvom meču ove sezone Zvezda je u beogradskom Pioniru ubedljivo slavila sa 103:74, ali Vukoičić upozorava da Solnok ima dobar domaći teren.
Za razliku od tog prvog duela, Solnok je doveo dva nova igrača Rašada Bela i Brajana Florensa, koji su se pokazali kao adekvatna pojačanja. Solnok je u prošlom kolu pobedio Split u gostima koji je ove sezone retko gubio na svom terenu, a Bel i Florens su od 70 poena cele ekipe ubacili čak 38. U međuvremenu su promenili trenera i zaista je teško praviti neke paralele u odnosu na naš prvi mec. To je sada tim koji ima drugačiju filozofiju i pristup – kazao je on.
Trener crveno–belih je analizirajući igru protivnika istakao da mađarski predstavnik forsira igru u tranziciji sa dosta šuteva za tri poena.
Igraju dosta široko, a poseduju jednog kvalitetnog centra Martona Badera koji znalački koristi činjenicu da ima više prostora u reketu, pa se može reći da imaju solidno izbalansiran tim. Neće nam biti nimalo lako. Ako se pogleda tabela, to je duel drugoplasiranog i poslednjeplasiranog tima, ali mi smo svesni da tu razliku na tabeli moramo da dokažemo na terenu – zaključio je Vukoičić.
Utakmica 20. kola Jadranske lige Solnok – Crvena zvezda na programu je u subotu od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

"Neće nas zavarati Solnok"

Izvor: Press, 01.Feb.2013

Košarkaši Zvezde otputovali su u Mađarsku, gde će sutra od 17 sati igrati protiv poslednjeplasiranog tima regionalnog takmičenja.Solnoka..."Nevažno je koje mesto na tabeli trenutno zauzima Solnok i to nas neće opustiti. Imali smo veoma kratak rok za pripremu ovog meča, a Solnok je pokazao da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.